Aitas gaļa ar dārzeņiem bosniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg aitas gaļas
  • 1 sīpols
  • 6 -7 kartupeļi
  • 4 -5 tomāti
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarote eļļas
  • Dilles
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Valrieksta lieluma sviesta piciņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu izklopēt, sagriezt gabalos, pārliet ar 2 glāzēm ūdens un uz lēnas uguns uzvārīt. Noputot, pielik sīki sagrieztu sīpolu, ķiploku, sāli, piparus un lauru lapu un vārīt. Kad gaļa gandrīz gatava, pievienot ripiņās sagrieztus kartupeļus un tomātus.Pēc 15 minūtēm ielikt sviesta piciņu. Pārkaisīt ar dellēm un pētersiļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi