Šmorēti skābie kāposti

Sastāvdaļas

  • Skābie kāposti
  • Jebkuras šmorētās gaļas šmores zupa
  • Kartupeļu ciete

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābos kāpostus, vajadzīgajā skābumā, liek katlā , virsū uzlej šmores zupu un sutina gatavus.
  2. Kad gatavi, uztumē ar ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti.
  3. Šo ēdienu gatavojot jāatcerās divas lietas-
  4. tā kā šmores zupa vienmēr iznāk pasāļa un diezgan koncentrēta,tāpēc to der pēc garšas pašķaidīt ar ūdeni ; uztumējot ar kartupeļu cieti jāraugās ,lai to nepielietu par daudz ,citādi kāposti būs glumi.
  5. Šādi pagatavoti kāposti ir ar īpatnēju, bet ļoti patīkamu garšu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi