Indonēziešu bami

2005. gada 16. novembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. No olām, sāls un divām ēdamkarotēm ūdens sakult masu omletei. Riekstus iebērt ūdenī un vārīt 10 minūtes.Dziļā pannā ieliet 3 ēdamkarotes eļļas, iebērt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus un kubiņos sagrieztu gaļu.Tomātus apliet ar vārušu ūdeni, novilkt miziņu un sagriezt nelielos gabaliņos.Sēnes sagriezt sloksnītēs,lociņus sakapāt, paprikai izņemt sēklas un vidiņus, smalki sagriezt. Visu sajaukt ar gaļu un sīpoliem, pielikt sāli, piparus un sautēt pusstundu. Sautējumu sajauc ar atdzesētie un nosusinātiem riekstiem. Izcep omleti, sagriezt sloksnītēs.
2. Sautējuma masu liek dziļā bļodā. Omletes sloksnītes izkārto virsū režģa veidā. Apkais ar zaļumiem.
Uz augšu