Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Indonēziešu bami

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g zemesriekstu
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēd.karotes eļļas
  • 250 g teļa gaļas
  • 500 g tomātu
  • 50 g šampinjonu
  • 100 g lociņu
  • 2 paprikas
  • 2 ēd.karotes sakapātu pētersīļa lapiņu
  • 2 olas
  • ½ citruna
  • Sāl
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No olām, sāls un divām ēdamkarotēm ūdens sakult masu omletei. Riekstus iebērt ūdenī un vārīt 10 minūtes.Dziļā pannā ieliet 3 ēdamkarotes eļļas, iebērt smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus un kubiņos sagrieztu gaļu.Tomātus apliet ar vārušu ūdeni, novilkt miziņu un sagriezt nelielos gabaliņos.Sēnes sagriezt sloksnītēs,lociņus sakapāt, paprikai izņemt sēklas un vidiņus, smalki sagriezt. Visu sajaukt ar gaļu un sīpoliem, pielikt sāli, piparus un sautēt pusstundu. Sautējumu sajauc ar atdzesētie un nosusinātiem riekstiem. Izcep omleti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas