Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Burkānu-riekstu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 vidēja lieluma svaigi burkāni
  • 100 g valriekstu kodolu
  • 2 ēdamk. medus
  • 4 lapiņas bazilika
  • 1 apelsīna šķēle
  • 6 krustnagliņas
  • 200 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzvara ūdeni kopā ar garšvielām: baziliku, krustnagliņām un apelsīnu, tajā izšķīdina medu un vāra 2 min. Burkānus nokāš, noskalo un sarīvē uz biešu rīves. Riekstus sakapā. Burkāniem pārkaisa riekstus un pārlej mērci. Pusstundu atdzesē ledusskapī. Pasniedz pie cūkgaļas ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas