Zivs filej marokāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • Kg zivs filejas
  • 1 citrons
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • Rīvmaize
  • Zaļumi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 ēdamkarotes adžikas
  • Ķimenes
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Olīveļļu sajauc ar garšvielām, sasmalcinātu ķiploku un sasmalcinātiem zaļumiem. Marinē zivi 1 stundu, tad apvīļā gabalus rīvmaizē un cep. Pirms pasniegšanas apslaka ar citrona sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi