Sautēta zivs ar dārzeņiem irākiešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • 700 g kartupeļu
  • 4 tomāti
  • 4 paprikas
  • 2 citroni
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Šķipsniņa safrāna
  • Eļļa,1 glāze ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Iztīrītām zivīm iegriež katrā sānā divus griezumus, apkaisa ar sāli, pipariem un apsmērē ar eļļu. Liek uz cepešplāts. Apkārt kārto kartupeļu ceturtdaļas, tomātu pusītes, no sēkliņām atbrīvotas paprikas pusītes un citrona šķēlītes. Visu aplej ar citrona sulus. Ūdenī atšķaida safrānu un pārlej pāri.Cep 20 minūtes cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi