Sautēta zivs no bangladešas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas, heka, putasu vai citas zivs
  • 1 l paniņu,'
  • Pāris ēdamkarotes kausēta sviesta
  • Karijs
  • Kurkums
  • Ķimenes
  • Malti sarkanie un melnie pipari
  • Sāls
  • Citronu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Iztīrītu zivi ierīvē ar kariju, iemērc paniņās uzsilda un noliek siltā vietā uz 15-20 minūtēm.
  2. Tad liek zivi katlā vai dzīļā sautējamā traukā, apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sarkanajiem un melnajiem pipariem, ķimenēm un kurkumu un sautē 10 minūtes. Izņem zivi, bet palikušajai mērcītei pievieno pēc garšas sāli un citrona sulu, uzvāra, pārlej zivij. Apslaka ar kausētu sviestu. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi