Pildīta karpa turku gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 1 sīpols
  • 80 g grieķu riekstu
  • 60 g miltu
  • 40 g eļļas
  • Ūdens
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpu notīra, iegriež pie mugurkaula, izņem muguras un sānu asakas. Sagrieztus sīpolus cep zeltaini brūnus. Ja zivī ir pieņi vai ikri, tos smalki sasmlcina, saspiež riekstu kodolus. Visu sajauc, pievieno, sāli, piparus, sakapātus zaļumus, pilda zivī un aizšuj. No miltiem, eļļas un ūdens iejauc stingru mīklu, izveltnē, ietin tajā pildīto karpu un cep cepeškrāsnī gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi