Biezās pankūkas

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 1 glāze piena
  • 1 ola
  • Sāls, cukurs pēc garšas
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. biezajām pankūkām piena vietā var ņemt skābpiena produktus.
  2. olas dziltenumu atdala no baltuma. dzeltenumu saputo ar sāli un cukuru. pa daļām pievieno pienu un miltus. sakuļ viendabīgu masu skābpiena diezumā, lai nav kunkuļu.
  3. olas baltumu sakuļ stingrās putās un uzmanīgi iecilā mīklā.
  4. ja pankūkām pievieno piedevas- dārzeņus, augļus, ogas, biezpienu. tās pievieno mīklai pirms pievieno olas baltumu.
  5. sakarsētā pannā ieliek taukvielas un liek nelielas, iegarenas pankūkas. cep no abām pusēm gaiši brūnas.
  6. var pasniegt visās ēdoenreizēs. klāt var ēst putukrējumu, ievārījumu vai krējumu
  7. labu apetīti!!!

Komentāri

Līga 2012. gada 19. oktobris 22:08
Uztaisuju, tikai proporcijas nav gluzi tadas. Ja tiesam gribi smuki biezas pankukas miltu jaliek 2xvairak neka noradits, lai sanaktu krejumam lidziga konsistence
valters 2010. gada 11. decembris 12:48
vel neesmu uztaisijis bet tulit sakshu un tad jau redzes kadas sanaks :)
Sanija Nalivaiko 2010. gada 30. janvāris 21:22
super puper,rīt uz brokastīm sataisīšu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi