Mājas kvass

Sastāvdaļas

  • 4 l ūdens
  • 5 kg farīna cukura
  • 1 -2 citronu sula
  • 1 /8 tējkarotes svaiga rauga
  • Rozīnes
  • Citronu miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāri daļu ūdens un uzlej to Farīna cukuram.Kad tas izšķīdis,pielej atlikušo ūdeni uncitronu sulu.Remdenam šķidrumam pieliec raugu un vēlreiz izmaisi.Nākamajā dienā salej pudelēs,pievienojot dažas rozīnes un citrona miziņas.
  2. IEVĒRĪBAI!
  3. Rūgšanas procesa rezultātā spiediens pudelēs pieaug,tāpēc nelieto pārāk ciešu korķi!Vesumā kvasa nogatavošanās laiks ir viena nedēļa,bet istabas temperatūrā tas būs gatavs jau nākamajā dienā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi