Puķkāpostu - burkānu sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidējs puķkāposts
  • 2 burkāni
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 3 olas
  • 1 glāze/s rīvmaizes
  • 1/2-2/3 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. krējuma
  • Sāls pēc garšas
  • 2 ēd. k. sarīvēta Holandes siera

Pagatavošana

90 min.
  1. Puķkāpstus novāra sālsūdenī, notecina, sagriež mazos gabaliņos.
  2. Bļodā sviestu sajauc ar olu dzeltenumiem un sāli, pievieno puķkāpostus, ūdenī mērcētu rīvmaizi, sarīvētus vārtus burkānus, krējumu, visu samaisa un iecilā sakultu olu baltumu.
  3. Gatavo massu izkārto uz ieieļļotas un ar rīvmaizi nokaisītas veidnes, pārkaisa rīvetu sieru, uzliek dažas sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī aptuveni 60 min. uz lēnas uguns.
    Pasniedz galdā uz lēzena šķīvja ar krējuma mērci.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi