Sākums > Receptes > Deserti

Cepta vista cepeskrasni

2005. gada 13. novembris
Foto: Laura Apsite
Pagatavošana
2 min
1. Bļodā liek sagrieztus bekona gabaliņus, pievieno sasmalcinātus ķiplokus,zaļumus,piparus un sāli. Sviestam jabūt mikstam, liekam sviestu klāt masai, sajaucam visas sastavdaļas kopā, lai izveidotos vienmērīga masa.
2. Ņemam vistu, atdalam ādu no gaļas un starpā ar rokām smērējam masu un tā ieziežam visu vistu. Pa vidu vistai liekam sagrieztu citronu.
3. Vista ir gatava cepšanai, liekam uz pannas.
4. Nomazgājam kartupeļus, sagriežam ripiņās un liekam vistai apkārt, un cepeškrāsnī iekšā. Ši brīža cept apmēram stundu- pusotru, kā vista un kartupeļi gatavi. Labu Apetīti
Uz augšu