Sicīlijas apelsīnus alāti

Sastāvdaļas

  • 6 nomizoti apelsīni
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ēd.k . extra-virgin olīveļļa
  • 2 ēd.k. svaiga, kapāta pētersīļa
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Apeelsīnus agriež apaļās šķēlītēs un kārto bļodā. Visu uzber sakapātus sīpolus un pētersīļus. Pārlej ar olīveļļu. Uzber sāli un piparus un viegli apmaisa. Ļauj kādas 10 min. nostāvēties pirms pasniegšanas.
  2. Ļoti interesants, eksotisks ēdiens, jo apelsīni netiek uztverti kā saldais ēdiens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi