Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes saldējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 225 g melnās šokolādes, 1 l saldā krējuma, 7 olu dzeltenumi, 150 g pūdercukura vai cukura, 100 ml viskija, mazliet vaniļas esences
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldajam krējumam pievieno vaniļas esenci un uzkarsē (neļaujot uzvārīties). Saputo olu dzeltenumu ar pūdercukuru vai cukuru. Ūdens peldē izkausē šokolādi, tad pievieno viskiju un samaisa. Siltu krējumu sajauc ar saputoto olas dzeltenumu, tad liek uz uguns un visu laiku maisot silda līdz krējuma-olu masa sabiezē. Kad masa sabiezējusi iemaisa šokolādi. Pilda plasmasas traukā, ļauj atdzist, tad ievieto saldētavā uz 3-4 stundām. Saldēšanas procesa laikā vairākas reizes masa jāapmaisa, lai sasaltu vienmērīgi. Kad sasalis, var baudīt un sapņot.... Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas