Vista kolas un tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • Tomātu mērce - labāk bez liekām garšvielām - intereses pēc var pamēģināt arī ķiploku tomāteni- tā apm. 150- 200 gr
  • Bundžiņa vai mazā pudelīte kolas
  • Vistas filejas - 3-4 gab

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannā cītīgi sajauc kopā tomātu mērci ar kolu un ļauj maisījumam minūtes piecas - desmit mierīgi paburbuļot uz nestipras uguns
  2. tad turpat pieliek strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un pasautē, kamēr vistiņa gatava - apmēram minūtes 15
  3. kopā ar rīsiem garšoja labi :)
  4. galvenais- interesants rezultāts!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi