Pikantās tomātmaizītes

Sastāvdaļas

  • 1 klaips rupjmaizes(vēlams "kieģelītis")
  • 100 -200 g majonēzes(asākas,piem.,Provansas)
  • 1 ķiplokgalviņa
  • 4 tomāti

Pagatavošana

15 min.
  1. Rupjmaizi sagriež kvadrātiņos(1 rika-4 kvadrātiņi) un apcep uz pannas.
  2. Katru maizes gabaliņu ierīvē ar ķiploku(pikantumam no abām pusēm).
  3. Virsū uzsmērē majonēzi un uz katras maizītes uzliek tomāta šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi