Fiksais pupiņu sautējums

Fiksais pupiņu sautējums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas liellopa gaļas
  • 3 bundžiņas tumšo pupiņu
  • 2 paprikas (sarkana+dzeltena)
  • 1 lielā bundža mizotu konservētu tomātu savā sulā
  • 1 glāze/s tomātu sulas
  • 2 sīpoli
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšaugi pēc gaumes

Pagatavošana

30 min.
  1. Malto gaļu ar sīpoliem un garšvielām sacep.
  2. Katliņā ieliek pupiņas (bez sulas), konservētos tomātus (sagrieztus) ar visu sulu, sloksnītēs sagriestu papriku, sacepto malto gaļu un garšaugus.
  3. Visu mazliet pasautē (~15 min.) - nogaršo. Ja nepieciešams, pielej glāzi tomātu sulas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jolanta Capa 2011. gada 22. augusts 11:32
Izklausās labi- būs jāieprovē ;) -=j=-

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi