Āboliņu,banāniņu,kēks

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • Vanilīns (1 ēdamkarote)
  • 3.4 Pildījums:3,4 āboli,vai banāni(kā vēlas ,ar abiem garšīgi)
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Pannai
  • 3 ēdamkarotes sviesta vai margarīna
  • Piedeva:saldais krējums (nav obligāti)

Pagatavošana

25 min.
  1. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.baltumus saputo biezās putās(var pielikt šķipsniņu sāls)Dzeltenumam pieliek cukuru(piecas ēdamkarotes),un 1 tējkaroti vanilīna.saputo!Dzeltenumus IECILĀ olbaltumā un iesijā 5 ēdamkarotes miltu.Rūpīgu visu izcilā.pato laiku sagatavo formu;visu formu apziež ar sviestu vai margarinu.(apakša vēlams atstāt dažus kunkulīšus),bet formu ļoti bagātīgi jāapziež ar sviestu1 tas ir svarīgi!Nomizo ābolus,sagriež ļoti plānās šķelītēs,pieliek3 ēdamkarotes cukura un 1 tējkasroti kanēļa.
  2. Vispirms formā ielej nedaudz miklas,tad pārkaisa ar pildījumu,tad atkal mīklu.
  3. Pasniegt var ar putukrējumu,tas labi garšo ar pildījumu un silto kēksu.....mmmmmmmm.......

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi