Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Āboliņu,banāniņu,kēks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • Vanilīns (1 ēdamkarote)
  • 3.4 Pildījums:3,4 āboli,vai banāni(kā vēlas ,ar abiem garšīgi)
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Pannai
  • 3 ēdamkarotes sviesta vai margarīna
  • Piedeva:saldais krējums (nav obligāti)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Olām atdala baltumus no dzeltenumiem.baltumus saputo biezās putās(var pielikt šķipsniņu sāls)Dzeltenumam pieliek cukuru(piecas ēdamkarotes),un 1 tējkaroti vanilīna.saputo!Dzeltenumus IECILĀ olbaltumā un iesijā 5 ēdamkarotes miltu.Rūpīgu visu izcilā.pato laiku sagatavo formu;visu formu apziež ar sviestu vai margarinu.(apakša vēlams atstāt dažus kunkulīšus),bet formu ļoti bagātīgi jāapziež ar sviestu1 tas ir svarīgi!Nomizo ābolus,sagriež ļoti plānās šķelītēs,pieliek3 ēdamkarotes cukura un 1 tējkasroti kanēļa.
  2. Vispirms formā ielej nedaudz miklas,tad pārkaisa ar pildījumu,tad atkal mīklu.
  3. Pasniegt var ar putukrējumu,tas labi garšo ar pildījumu un silto kēksu.....mmmmmmmm.......
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas