Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Našķīgais biezenītis

2005. gada 6. novembris
Foto: Gunta Šneidere
Pagatavošana
20 min
1. Izvāra burkānu, puķkāpostu un kartupeļus.
2. ( Laika ekonomijai var izmantot arī visai ģimenei vārītos dārzeņus, protams, tad tos nedrīkst vārīt īpaši sālītā ūdenī.)
3. Samaļ visas sastāvdaļas blenderī.
4. Pievieno ķirbja sulu ar to panākot divis labumus - pirmkārt, iegūst šķidrāku konsistenci putrai un otrkārt, kas ir īpaši aktuāli bērņukiem kas tikai sāk provēt kaut ko papildus mammas pienam, putra kļūst saldāka un līdz ar to garšīgāka. Un kur nu vēl daudz un dažādie vērtīgie vitamīni un citi labumi, kas ir ķirbī !
Uz augšu