Ābolu sacepums 2

Sastāvdaļas

  • 600 g āboli
  • 3 olas
  • 100 g sviests
  • 100 g cukurs
  • 70 g sk. krējums
  • 200 g milti
  • ½ paciņa cepamais pulveris
  • Vanilins,kanēlis(pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru un 1 olas dzeltenumu saputo.Pievieno krējumu un vēl puto.Piesijā miltus un iecilā saputotus olu baltumus.Visu samaisa ar sagrieztiem, sacukurotiem āboliem.Liek formā un cep vidējā karstumā ½ stundu.Pasniedz ar pienu vai augļu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi