Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta meža zoss

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zoss
  • 100 g speķa
  • 125 g sviesta
  • 4 skābi āboli
  • 2 -3 krustnagliņas
  • 5 melnie pipari
  • 1 lauru lapa
  • 1 timiāna zariņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu, izķidātu zosi rūpīgi nomazgā, liek dziļā traukā, pievieno aknas, pārlej ar rūgušpienu un uz 2 dienām noliek aukstā vietā. Tad noskalo aukstā ūdenī, pamatīgi iespeķo, krūšu daļu apsāla, piepilda ar āboliem un aknām, pievieno pāris krustnagliņas. Veidnē izkausē sviestu, ieliek sagatavoto zosi, pievieno garšvielas un sutina, pēc vajadzības pielejot ūdeni.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, svaigi ceptu maizi, ceptiem āboliem, brūklenēm, dārzeņu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezglutēna pankūkas ar rūgušpienu un āboliem

Bezglutēna pankūkas ar rūgušpienu un āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA