Jauktās gaļas pastēte

Sastāvdaļas

  • 500 g milti
  • 250 g sviests
  • 1 gl piens vai skābs krējums
  • 300 g liellopu gaļa
  • 200 g cūkas gaļa
  • 200 g baltmaize
  • 2 olas
  • Sāls,garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu sadrupina,samīca ar miltiem un pienu.Gatavo mīklu ieliek uz pāris stundām ledusskapī.
  2. Gaļu samaļ ar izmērcētu baltmaizi un samaisa ar olu un garšvielām.Masu sapilda ietaukotā garenā formā,virsū liek izveltnētu mīklu,tās malas piespiež formai,nosmērē ar olas dzeltenumu un cep ½ st.stiprā karstumā.Pasniedz ar tomātu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi