Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti un Boloņas mērce ar kaperiem

Spageti un Boloņas mērce ar kaperiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa spagetti
  • 400 g jauktas maltās gaļas
  • 400 g konservētu tomātu savā sulā bez mizas
  • 100 ml sarkanvīna
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Pannā apcep sīpolu ar ķiploku. Pievieno malto gaļu, papildina ar sāli un pipariem. Cep, līdz gaļa vairs nav rozā.
  2. Pievieno konservētos tomātus, sautē ~ 20 minūtes.
  3. Paralēli izvāra spageti.
  4. Kad maltā gaļa ar tomātiem jau pasautējusies, pievieno vīnu un kaperus, sautē vēl 20 minūtes. Pagaršo, papildina ar cukuru, ja nepieciešams sāli un pipariem.
    Pasniedz makaronus ar mērci.

    Labu apetīti!
    Kad maltā gaļa ar tomātiem jau pasautējusies, pievieno vīnu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas