Vecā eļļā vārīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • Vidēja lieluma tupeņi ar visu mizu
  • Friterī ilgstoši lietota eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Vāra kartupeļus friterī vai katliņā, līdz tie kļūst iekšpusē mīksti un ārpuse it kā nedaudz apogļojas. Sasniegsiet ugunskurā ceptu kartupeļu garšu un līdzību, vienīgi tupenis izkarsīs vienmērīgi, miza būs plānāka un ekonomēsies eļļas patēriņš.
  2. Pasniedziet atvērtus uz pusēm vai četrās daļās, labi garšos ar siļķi un krējumu, vai jebko citu.
  3. (J.A. 2005)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi