Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Piekantie rieksti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g nesaldinātu kokosriekstu pārslu(nevis skaidiņu)
  • 5 ēd.k. zemesriekstu eļļas
  • ½ tējk. čili pulvera
  • 1 tējk. maltas paprikas
  • 1 tējk. tomātu pastas
  • 2 tases nesālītu Indijas riekstu
  • 2 tases veselu blanšētu mandeļu
  • 4 ēdk. pūdercukura
  • 1 tējk. maltu ķimeņu
  • ½ tējk. sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Sinempju un krešu lapas rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsē pannu un bez taukvielām cep kokosriekstu pārslas, kamēr tās kļūst zeltainas. Atdzesē.
  2. Uzkarsē pannu un ielej tajā 3 ēd.k. eļļas.Kad eļļa karsta, pievieno čili pulveri, papriku un tomātu pastu. Uzmanīgi maisot cep Indijas riekstus, kamēr tie viscaur klāti ar garšvielu mais''ijumu. Notecina, pārkaisa ar sāli un piepariem. Noliek atdzesēties.
  3. Izslauka pannu, uzkarsē un ielej atlikušo eļļu. Kad tā karsta, ieber mandeles un pārkaisa ar cukuru. Uzmanīgi misot, cep, kamēr mandeles kļuvušas zeltaini brūnas, bet cukurs karamelizējies. Bļodā ieber ''kimenes, sāli un piparus. Pievieno mandeles, kārtīgi samaisa un liek atdzesēties.
  4. Ēd kā našķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas