Kartupeļi krāsnī ar interesantu maisījumu

Sastāvdaļas

  • 6 Kartupeļi
  • 1 ēd.k. ketčupa
  • 1 ēd.k. sinepju
  • 1 ēd.k.majonēzes
  • 1 ēd.k.margarīna vai sviesta
  • Vegeta
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm, un katru pusīti igriež vairākas reizes, bet tā lai nepārgrieztu pamatni.
  2. Liek uz plāts kurā ielieta prāvā slānī eļļa. Sagatavo maisījumu no pārējām satāvdaļām var peivienot arī mazleit eļļas. Smērē to visu virsū uz kartupeļiem, liek jau stipri sakarsētā krāsnī. Cep apm 50 min. visu laiku ņemot ārā un apsmērējot ar to pašu maisījumu. Kad kartupeļi mīksti tos ņem ārā un ēd ar ko vien vēlas, atdzisuši gan man garšo labāk, tad tie der kā uzkoda!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi