Lavašs ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1.5 paciņas "Dzintars" ar sēņu garšu
  • 800 g šampinjoni
  • 1 sīpols
  • Universālā garšviela
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs. Sasmalcina sīpolu un apcep uz pannas eļļā. Pievieno sēnes un cep, kamēr šķidrums iztvaikojis. Pievieno garšvielas. Kamēr sēnes dziest, izklāj lavašu un rūpīgi iesmērē ar sieru. Liek virsū saceptās sēnes un izlīdzina. Lavašu stingri satin, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī. Nākamajā dienā pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi