Lasis ar siera cepurīti un spinātu mērci

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
  • Siers
  • Tomāts
  • Citrons
  • Baltvīns
  • Zivju garšviela
  • Saldēti spināti
  • Salds krējums
  • Vegeta
  • Sviests
  • Sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Laša fileleju apkaisa ar garšvielām, virsū liek tomāta šķēli un siera šķēli. Liek uz pannas, kur nedaudz uzliets baltvīns. Cep cepeškrāsnī 10-15min. Atkausē spinātus, apcep uz pannas sviestā kopā ar sīpolu. Pievieno vegetu un saldo krējumu, pavāra tik ilgi līdz veidojas krēmīga konsistence. Pasniedz ar lasi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi