Svaigu reņģu salāti

Sastāvdaļas

  • Svaigas reņģes 2 kg
  • Esence 2.ēd.k
  • 0.5 ūdens 0,5 l
  • Sāls 2 ēd.k
  • Cukurs 1 ēd.k
  • Sīpoli,eļļa pēc patikas

Pagatavošana

1 min.
  1. Reņģes nomazgā un veselas pārlej ar marinādi,ko pagatavo no ūdens,esences,sāls un cukura.
  2. Atstāj uz 24 stundām.
  3. Iemarinētās reņģes izņem no marinādes,iztīra un kārto traukā kārtām -reņģes,sīpoli,eļļa,reņģes,sīpoli,eļļa utt.
  4. Pēc pāris stundām-labu apetīti!!!!
  5. Garšo ļoti interesanti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi