Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ungāru nacionālā zivju zupa (halaszle)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg dzīvu karpu
  • 150 g zaļās paprikas
  • 70 g svaigu tomātu
  • 250 g sīpolu
  • 30 g sarkano piparu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. zivi iztīra, sagatavo fileju, novelkot tai ādu. Fileju ik pēc centimetra, puotra ar asu nazi iegriež, izņemot asakas.
  2. Sagriež 2 centimetru gabaliņos, viegli apsāla un ieliek ledusskapī. No atlikušajām daļām vāra buljonu.
  3. Kad tas gatavs, izkāš caur rupju sietiņu, lai zupa iznāktu biezāka.
  4. Liek uz uguns vārīties, pievieno piparus.
  5. Pirms apsniegšanas ieliek zivs gabaliņus un vāra vēl apmēram 10 minūtes.
  6. Pasniedz ar sausu, vieglu Ungāru vīnu.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas