Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šķiņķīši marinādē

2005. gada 29. oktobris
Foto: Vizma
Pagatavošana
120 min
1. Vistu šķīņķīšus iztīra no kauliņiem, izdauza ar gaļas āmuriņu, tad taisa marininādi: Bļodiņā ielej tomātu mērci ( aptuveni 100g ) tad liek majonēzi kādas trīs reizes mazāk nekā tomātu mērci, var nedaudz vairāk, pievieno klāt 1 olu, piespiež kādas 3 ķiploku galviņas un pievieno garšvielas, atstāj uz kādu stundiņu lai pastāv uz galda, tad var ķerties pie cepšanas. Pamērcē miltos un liek uz sakarsētas pannas uz mazas uguns apliktu ar vāku, tad vāku noņem un uztaisa lielāku uguni, lai apcepas kraukšķīgs apvalciņs. Labu apetīti!! :0)
Uz augšu