Griķu un skābo kāpostu ātrais sautējums

3 1

Sastāvdaļas

  • Šo ēdienu var pagatavot tad ,ja pāri ir palikuši sutinātie kāposti vai arī var izmantot veikalā dabūnamos
  • ½ l kāposti
  • ½ l novārīti griķi
  • 6 cīsiņi
  • Sīpols
  • Eļļa cepšanai
  • Skābais krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra griķus.
  2. Sasmalcina sīpolus un apcepina.
  3. Sagriež gabaliņos cīsiņus un apcepina.
  4. Liek katliņā kāpostus un giķus un pievieno sacepinātos sīpolus un cīsiņus.
  5. Pielej ūdeni tik daudz, lai masa būtu vijīga un varētu labi samaisīt.
  6. Maisot karsē pāris minūtes.
  7. Ja sutinātie kāposti ir pietiekoši trekni ,krējumu nevajag.
  8. Ja izmanto veikalā dabūnamos, tad krējums jāpievieno pēc vajadzības.

Komentāri

Ilze 2012. gada 9. marts 22:09
Kas ir sutinātie kāposti? skābētie, svaigie, štobētie?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni