Burkānu ķīselis

Sastāvdaļas

  • 3 -4 svaigi burkāni
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 4 -5 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • Ogu sula

Pagatavošana

35 min.
  1. Burkānus nomazgā, nomizo, sarīvē uz smalkās rīvītes.
  2. Liek vārīties verdošā īdenī, kamēr mīksti.
  3. Pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu, (parasti es gan nelieku nekādu sulu, jo tad kārtīgāka burkānu garša), kartupeļu cieti un uzvāra.
  4. Pasniedz atdzesētu ar pienu.
  5. Veselīgi un garšīgi!
  6. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi