Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Burkānu ķīselis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 -4 svaigi burkāni
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 4 -5 ēdamkarotes kartupeļu ciete
  • Ogu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Burkānus nomazgā, nomizo, sarīvē uz smalkās rīvītes.
  2. Liek vārīties verdošā īdenī, kamēr mīksti.
  3. Pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu, (parasti es gan nelieku nekādu sulu, jo tad kārtīgāka burkānu garša), kartupeļu cieti un uzvāra.
  4. Pasniedz atdzesētu ar pienu.
  5. Veselīgi un garšīgi!
  6. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas