Cepts bumbieris ar dor blue sieru

Sastāvdaļas

  • Bumbieris
  • Sauja svaigas jāņogas
  • Nedaudz dor blue siera
  • 3 ēdk.sezama sēkliņas
  • Ola
  • 1 ēdk. medus
  • 250 ml vīna

Pagatavošana

35 min.
  1. bumbieri nomizo, izņem serdi(serdes galiņu ar kātiņu neizmet,tas būs vāciņš pildījumam) un pilda ar jāņogām un sieru. pēc tam viduci aizver ar improvizēto vāciņu. bumbieri pārziež ar sakulto olu un apber ar sezama sēkliņām. cep sakarsētā eļļā, līdz tas kļūst zeltaini brūns.
  2. no jāņogām,vīna un medus, visu nedaudz savārot, pagatavo mērci bumbiera pārliešanai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi