Rīsi ar burkāniem

Sastāvdaļas

  • 125 g rīsu (viena paciņa)
  • 2 -3 normāli burkāni
  • 200 -300 g žāvētas desas
  • Vistas buljona kubiņš
  • Gaļas kopējā garšviela
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Liek katliņā vārīties rīsus. Ūdenim pieber sāli.
  2. Kamēr vārās rīsi sarīvē uz rupjās rīves burkānus un liek uz pannas eļļā cepties. Cep kamēr apbrūnē. Apceptos burkānus noņem no pannas.
  3. Liek apcepties desu (sagrieztu gabaliņos). Kad desa apcepusies liek klāt burkānus un izvārītos rīsus. Visu labi samaisa.
  4. Uzdrupina virsū buljona kubiņu. (iesākumā var likt pusi, lai nav par sāļu). Uzbirdina gaļas kopējo garšvielu un visu labi samaisa.
  5. Var izdomāt un bert virsū citas garšvielas, kādas patīk.
  6. Ātrs un gards ēdiens, manam bērnam arī garšo. Desas vietā var izmantot arī žāvētu gaļiņu vai kūpinātu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi