Cepta karpa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 250 g majonēzes
  • 250 g krējuma
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ola
  • Eļļa
  • Kartupeļi, burkāni, sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpai notīra zvīņas, pārgriež muguru. Mazliet ierīvē ar sāli. Cepešpannā ielej eļlu un liek pa diagonāli zivi. Apkārt zivij liek kartupeļus, burkānus, sīpolus.
  2. Zivi pārlej ar mērci, ko pagatavo, sajaucot majonēzi, krējumu, olu un sasmalcinātus ķiplokus.
  3. Cep cepeškrāsnī, kamēr zivs un dārzeņi gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi