Aknu-nierīšu mērce

Sastāvdaļas

  • 2 cūku nieres
  • Neliels gabaliņš liellopu aknu
  • 2 nelieli sīpoli
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 100 g skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 lauru lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres uzvāra, noputo un pavāra vēl pāris minūtes pavāra. Labi nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, mazliet apcep ar smalki sagrieztu sīpolu, pielej ūdeni, visu pārliek katliņā un vāra līdz nieres mīkstas, pievieno ūdenī atšķaidītus miltus, sāli un piparus. Aknas sagriež nelielos gabaliņos, apcep ar smalki sagrieztu sīpolu, pievieno gatavajai mērcei, pieliek krējumu, lauru lapas un mazu brītiņu pavāra.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi