Āboli savā sulā ar cidonijām

Sastāvdaļas

  • 2 kg āboli
  • 500 g cukura
  • 100-200 g cidoniju

Pagatavošana

1 min.
  1. ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. cidonijas ari sagriež šķēlītēs.
  3. traukā kārto kārtās cukuru, ābolus un cidonijas. Pārsegtu trauku novieto vēsā vietā, lai atsulojas. Aptuveni uz 12 stundām(var arī ilgāk).
  4. Tad ābolus izņem no sīrupa un cieši sapilda burkās. Sīrupu izkās caur smalku sietu, uzvāra un karstu pārlej āboliem. Uzliek vāčiņu un karsē-85C temperatūrā, 0,5L burku 15 min. un 1L burku- 20 min.
  5. Ziemā garšo kā svaigi āboli, ļoti aromātiksi un lieliska piedeva kūkām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi