Cepti āboli ar vaniļas mērci

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Vaniļas mērce
  • 5 l piena
  • 2 olu dzeltenumi
  • Cukurs,vaniļas cukurs
  • Ēd.k.miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem izdobj vidu,ieber cukuru un kanēli , liek stikla bļodā ar vāku un liek cepties 3-4 min.
  2. Atdzesē.
  3. Pasniedz ar ātro vaniļas mērci:
  4. 5l piena uzvāra, pakāpeniski iemaisa 2 olu dzeltenumus saputotus ar cukuru,vanilīnu un 1 ēd.k. miltu.To ari var darīt mikrenē,tad nepiedeg piens.Karsē līdz sabiezē.
  5. Pasniedz aukstu ar āboliem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi