Ātrie balodīši

Sastāvdaļas

  • Rīsi 1 paciņas
  • Puse kāpostgalvas
  • 500 g maltas gaļas (pēc izvēles, bet labāk jau cūkgaļas)
  • 1 sīpols
  • 2 -3 burkāni
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Karstā ūdenī ieliek pasīki sagrieztus kāpostus un rīsus (izbērtus no paciņas).Sīki sagrieztU sīpolu ar malto gaļu un sarīvētiem burkāniem uz pannas sacepj. Kad rīsi ir izsutinājušies mīksti, pievieno saceptās sastāvdaļas un garšvielas.Visu samaisa kopā un ļauj vēl mazliet pasutināties.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un krējumu.
  3. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi