Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ābolu adžika

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 litri ābolu biezenis
  • 300 grami ķiploki
  • 1 vidēji liela selerijas sakne
  • 1 /3 glāzes cukurs
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 1 ēdamkarote saldā maltā paprika
  • 1 tējkarote maltā čilli
  • Saišķītis pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Adžikai der tikai skābie āboli, vislabāk Antonovka.
  2. Ābolus nomizo, izgriež sēklotni un sagriež gabaliņos.
  3. Gaļas mašīnā samaļ notīrītu selerijas sakni, ķiplokus un zaļumus.
  4. Ābolus katliņā vāra,pielejot mazliet ūdens,līdz veidojas biezenis. Ja vēlās, lai gatavais produkts būtu šķidrāks ,tad ūdens jālej vairāk.
  5. Tad pievieno samaltās sastāvdaļas, sāli un cukuru.Vēl pavāra 10 minūtes. Vārīšanas beigās pieliek saldo papriku un čilli.
  6. Ar cukuru jābūt diezgan uzmanīgiem. Ja āboli ir padevušies saldi,cukuru nevajag nemaz.
  7. Arī čilli daudzumu katra saimniece var regulēt pēc sava prāta.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas