Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbju krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg skāba krējuma
  • 1 /4daļa ķirbja
  • 1 citrons
  • Cukurs
  • 2 pac. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi notīra, sagriež gabaliņos un vāra, kamēr mīksts. Kamēr ķirbis vārās, želantīnu uzbriedina (ieber bļodiņā, uzlej ūdeni). Skābo krējumu sakuļ ar cukuru un klāt pierīvē citrona miziņu. Kad ķirbis uzvārījies, ķirbi caur sietiņu izkāš, atdzesē. Atdzesētu ķirbi sajauc ar krējumu un pielej želatīnu. Visu salej bļodiņas un liek ledusskapī. Var ēst kopā ar ķīseli vai saldo mērci. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas