Aveņu-biezpiena krēms

Sastāvdaļas

  • Apmēram 500g svaigu aveņu (pieļauju, ka var izmantot arī saldētas)
  • Apmēram 400ml saldais krējums
  • 2 paciņas vājpiena biezpiens
  • Cukurs
  • Želantīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Blenderī ieber avenes, pielej saldo krējumu, pieliek biezpienu un apkaisa ar cukuru. visu sablenderē viendabīgā masā.
  2. Paciņu želantīna izmaisa 300ml ūdens un lēnām iemaisa aveņu masā.
  3. Lej veidnē (es izmantoju no stikla gatavotu cepamo veidni), pārklāj ar pārtikas plēvi vai vāku un liek ledusskapī, lai saželē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi