Svaigie zaļie salāti

Sastāvdaļas

  • 1 galviņa salātu (200g)
  • 100 g dilles
  • 100 g loku
  • Var pievienot skābenes un gurķumētras
  • ½ l kefīra
  • 3 ēd.k. krējuma
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Recepte var būt visiem zināma, taču ļoti, ļoti garšīga.
  2. Sagriež visas nosauktās sastāvdaļas, arī salātus, jo, ja tie tiek saplēsti ar pirkstiem gabaliņos, salātiem ir cita garša. Ir arī fakts, ka saplēsti salāti pacelsies un vizuāli izskatīsies, ka to ir vairāk.
  3. Sagriežot dilles jāievēro, ka nevajadzētu likt kātiņus, jo atkal garša mainās. Var dilles mazliet arī paspaidīt un uzbērt virsū sāli.
  4. Visiem sagrieztajiem zaļumiem pievieno kefīru un krējumu. Samaisa.
  5. Šie salāti labi garšo ar jaunajiem un mazajiem kartupelīšiem. Tā kā salātos ir daudz šķidruma, tie ir ne tikai salāti, bet arī zaļā mērcīte, kuru var pievienot pie jebkura ēdiena.
  6. Ēdiens satur daudz vitamīnu, tāpēc ieteicams ēst brokastīs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi