Laša pica

2005. gada 22. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli. Iekapā margarīnu, pievieno pienu un ātri samaisa mīklu. Mīklu sadala četrās daļās. No katras daļas izveltnē apmēram 25 cm lielu ripu. Ripas liek uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru. Uzloka šauras maliņas, pamatni sadursta. Cep 225 C 8-10 minūtes. Samaisa biezpienu un skābo krējumu. Katliņā atkausē spinātus, pievieno taukvielas un sasmalcinātu sīpolu. Brītiņu vāra. Gatavās picu pamatnes apziež ar biezpienu un spinātiem. Virs spinātiem glīti kārto laša šķēles un garneles. Citronu nomazgā un sagriež šķēlītes. Ar šķēlītēm rotā picu.
Uz augšu