Alū sautētās cūkgaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūgaļas
  • 5 radziņi
  • 3 olas
  • 1 l gaišā alus
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Kviešu milti
  • Baziliks
  • Salvija
  • Pupurmētra
  • Garšvielas-raudīne
  • Rozmarīns
  • Izops

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu samaļ gaļmašīnā kopā ar alū izmērcētiem radziņiem,pieliek sāli,olas,šķipsniņu visu norādīto garšvielu un labi samaisa,ja nepieciešams iebiezina ar rīvmaizi.no mīklas gatavo mazas, apaļas kotletes, kuras izvārtā miltos un cep no abām pusēm brūnas.
  2. apceptas kotletes pārlej ar atlikušo alu un zem vāka mazliet vēl pasautē.beigās pieliek mazliet sāli un piparus!

Komentāri

edgars 2015. gada 13. novembris 12:50
figvinuzna kas tie radzini,neliec tos radzinus sate bez tiem
karina sakaluaska 2010. gada 7. septembris 13:45
sveiki:)
kas ir tie radzinji?:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi