Kakao un riekstu torte

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kakao cepumu
  • 150 g sviesta
  • 1 kārba kon.piena ( var arī ar kafijas vai kakao garšu)
  • 1 tase sakapātu riekstu
  • Ja vēlās nedaudz rozīnes

Pagatavošana

20 min.
  1. Cepumus lauž. Sviestu atlaidina un saputo ar kondinsēto pienu (mazliet atstājot pārliešanai), sajauc kopā, pievienojot arī riekstus un nomazgātas, nosusinātas rozīnes( ja vēlās). Masu liek tortes rormā, pārlej ar atlikušo kondinsēto pienu un līdz nākamajai dienai novieto leduskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi