Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gab.olas
  • 2 gl.miltu
  • ¾gl.cukura
  • 200 g sviesta
  • Vanilīns
  • 500 g āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un sviestu.
  2. Pievieno vanilīnu un miltus.
  3. Samīca mīklu.
  4. ¼ daļu no mīklas sasaldē.
  5. Pārējo mīklu izliek ar sviestu ieziestā formā.
  6. Virsū liek sarīvētus ābolus.
  7. Āboliem virsū liek saputotus olu baltumus.
  8. Beigās uzrīvē sasaldēto mīklu.
  9. Cep gatavu 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.
  10. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas