Ābolu torte

Sastāvdaļas

  • Gab.olas
  • 2 gl.miltu
  • ¾gl.cukura
  • 200 g sviesta
  • Vanilīns
  • 500 g āboli

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un sviestu.
  2. Pievieno vanilīnu un miltus.
  3. Samīca mīklu.
  4. ¼ daļu no mīklas sasaldē.
  5. Pārējo mīklu izliek ar sviestu ieziestā formā.
  6. Virsū liek sarīvētus ābolus.
  7. Āboliem virsū liek saputotus olu baltumus.
  8. Beigās uzrīvē sasaldēto mīklu.
  9. Cep gatavu 200 grādu temperatūrā 20-25 minūtes.
  10. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Arita 2009. gada 26. jūnijs 22:48
Sanāca ļoti garda.Paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi