Augļu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 50 g rozīņu
  • 5 olas
  • 400 g cepumu "selga"
  • 2 ēd.k.sviesta
  • Citronsula vai citronskābe
  • Cukurs pēc garšas
  • Vaniļas mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētu ābolu masu samaisa ar nomazgātām, nosusinātām rozīnēm, citronsulu, olām un cukuru.
  2. Ietaukotā veidnē pārmaiņus pilda augļus ar sasmalcinātiem cepumiem, tos pārslakā ar sviestu.
  3. Cep cepeškrāsnī.
  4. Atdzesē un pasniedz ar vaniļas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi