Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Augļu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ābolu
  • 50 g rozīņu
  • 5 olas
  • 400 g cepumu "selga"
  • 2 ēd.k.sviesta
  • Citronsula vai citronskābe
  • Cukurs pēc garšas
  • Vaniļas mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētu ābolu masu samaisa ar nomazgātām, nosusinātām rozīnēm, citronsulu, olām un cukuru.
  2. Ietaukotā veidnē pārmaiņus pilda augļus ar sasmalcinātiem cepumiem, tos pārslakā ar sviestu.
  3. Cep cepeškrāsnī.
  4. Atdzesē un pasniedz ar vaniļas mērci.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas